Team Rush Hour

Team Rush Hour

De mannen van Team Rush Hour zijn niet meer weg te denken uit de clubscene. Met hun heerlijke mix van Moombahton, Dancehall, House en Urban wisten deze heren zich al op vele line-ups in zowel binnen- als buitenland te werpen. Door de groeiende support en fan base kunnen steeds meer mensen genieten van een Team Rush Hour performance, een performance met een hoog energielevel, veel interactie met het publiek en vooral heel veel lekkere muziek!


Naast alle optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio. Met inmiddels miljoenen plays, streams en downloads op hun tracks, bootlegs en mixtapes is het bijna onmogelijk dat je de Team Rush Hour sound nog nooit voorbij hebt horen komen. Begin dit jaar mocht zij hun eerste gouden plaat in ontvangst nemen voor hun single ‘Oh Na Na’. De erkenning en support vanuit de scene groeit nog altijd dagelijks en daarom belooft 2018 een heel mooi jaar te worden. Er zijn namelijk een hoop nieuwe muzikale knallers onderweg die heel snel het daglicht gaan zien.


Met hun motto ‘Never Change a Winning Team’ is Team Rush Hour ook dit jaar weer klaar om elk formaat club en festival in vuur en vlam te zetten!

Download presskit